A világ „legrosszabb" McDonald's étterme nem Magyarországon, hanem a bolygó másik felén, Kanadában működik. Közel 40 éve üzemel, de hamarosan véglegesen bezárják.

A kanadai fővárosban, Ottawában működő étterembe már közel 900 alkalommal hívták ki a rendőrséget csaknem négy évtized alatt, ami azt jelenti, hogy átlagosan kéthetente történt ott valami. Általában balhé, bunyó, sőt tömegverekedés, míg egy alkalommal mosómedve okozott pánikot - írja a Promotions.hu.

IllusztrációForrás: Shutterstock/Copyright (c) 2020 Colin Temple/Shutterstock. No use without permission./Colin Temple

A helyi rendőrség is sürgette az üzlet bezárását, és végre idén sikerült elérni, hogy ne hosszabbítsák meg a bérleti szerződését. Véglegesen áprilisban húzzák le a rolót.

Az 1985-ben megnyitott gyorsétterem rossz hírére nincs különösebb magyarázat, egyszerűen csak a helybéliek annyira lobbanékonyak, hogy gyakran még arra is képtelenek, hogy nyugodtan egymás mellett álljanak a sorban. 2016-ban egy férfi látszólag minden ok nélkül kiabálni kezdett az alkalmazottakkal, mire azok ki akarták küldeni az üzletből. A provokatőr azonban levette az ingét, és mindenkit arra figyelmeztetett, nehogy hozzá merjenek nyúlni.

A rendőrségnek eddig annyit sikerült elérnie, hogy a 24 órás nyitvatartási időt csökkentették, és már este 10-kor bezár az étterem, ám ez sem jelentett megoldást az alapvető problémákra.