Hátborzongató felvételeket készített egy turista a több mint egy évtizede elhagyatott skót kocsmáról, amely felett egy rémisztő bohóc őrködik - írja a Daily Star.

Egy turista bukkant rá a 2004 óta végleg bezárt Fairmile Inn nevű edinburgh-i kocsmára, amelynek ajtaja mögött egy hátborzongató bohóc őrködik.
Az italmérés több mint 60 éven át volt a helyiek kedvence,és főleg a Hillendből a skót fővárosba igyekvőket szolgálta ki.

A Fairmile Inn nevű hátborzongató kocsmaForrás: Youtube TeEnZiE

 Az art deco stílusú épület ezután mintegy nyolc évig elhagyatottan állt, mielőtt lerombolták, és helyére egy kültéri ruházati központ, a Craigdon Mountain Sports épült, amely ma is ott áll.

Mielőtt azonban az épületet átadták volna a történelmi múltnak,
egy csapat kíváncsi felfedező bejutott a belső terébe, és meg tudták örökíteni, hogyan nézett ki a rég elveszett kocsma.A TeEnZiE néven szereplő Youtuber még 2012-ben jutott be a Biggar Roadon található létesítménybe társaival, benti élményeit pedig meg is osztotta követőivel.

Megmutatta többek között a szanaszét szórt törmeléket, a darabokra tört felszereléseket, bútorokat és ablakokat. A vandalizmus nyomai még mindig nagyon jól láthatók voltak.

Szerencsére azonban fennmaradtak felvételek a kocsma fénykorából is, a bárpult fölött lógó táblán például még mindig szerepelt az utolsó "mai ajánlat": marhasült és yorkshire-i puding körettel mindössze 6,85 fontért.

A turisták kőből és üvegből készült söröskorsók maradványaira is bukkantak, ezeket nem tudni miért, de nem vitték el, amikor a kocsma örökre bezárta kapuit.

TeEnZiE az emeletre lépve elhagyott játékokat talált, például modellautótkat és csónakokat - és ami talán a legijesztőbb, egy félelmetes bohócbabát, amely a helyszínt figyelte.

A kocsma bohócaForrás: Youtube TeEnZiE

A hátborzongató videó azzal zárul, hogy a bohóc integet a nézőknek. 

A kocsma hátborzongató "őre"Forrás: Youtube