Paris Hilton a világhírű szállodalánc örökösnője alaposan meglepte Instagram-követőit a friss bejelentésével, amelyben újszülött kisfiát köszöntötte.

Paris Hilton a közösségi médiában tette közzé a bejelentést, amelyet egy fotóval is illusztrált. A képen a baba apró keze megszorítja a modell hüvelykujját.

A 41 éves örökösnő az alábbi bejegyzéshez a következőt írta: „Már szavak nélkül is szeretsz":

Paris Hilton azt is elárulta, hogy a baba fiú, és bevallotta, hogy egy nagy álma vált valóra azzal, hogy anya lett. A rajongók mellett a celebek ezrei is meglepetten reagáltak a posztra, hiszen tekintve, hogy a milliárdos modell béranyát fogadott, így a várandósságról csak a közvetlen családja tudott.

Paris Hilton ugyanakkor az elmúlt években nyíltan beszélt arról, hogy édesanya szeretne lenni. Tavaly decemberben pedig azt is elárulta, hogy párjával már a Covid-19 világjárvány idején megkezdték az in vitro megtermékenyítési (IVF) folyamatot. A kisfiú Paris Hilton első gyermeke, míg férjének a 41 éves Carter Reumnak már van egy 10 éves lánya a realitysztár, Laura Bellizzivel.

Carter Reum és Paris HiltonForrás: ParisHilton.com

A pletykák szerint a modellnek természetes módon nem sikerült a teherbeesés. Azt viszont szigorúan titokba tartotta a család, hogy végül ki, és mekkora összegért vállalta el a celeb gyermekének béranyaságát.

A kisfiú egyébiránt valamivel több mint egy évvel az örökösnő és Carter Reum pazar esküvője után érkezett, amelyett a Hilton-nagyapa fényűző Bel-Air-i birtokán tartottak.