Elképesztő titok derült ki Paris Hiltonról, erről csak nagyon kevesen tudtak

21st Annual Warner Bros. And InStyle Golden Globe After Party Vertical
Paris Hilton attends the 21st Annual Warner Bros. And InStyle Golden Globe After Party at The Beverly Hilton Hotel on January 05, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Paris Hilton a világhírű szállodalánc örökösnője alaposan meglepte Instagram-követőit a friss bejelentésével, amelyben újszülött kisfiát köszöntötte.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton a közösségi médiában tette közzé a bejelentést, amelyet egy fotóval is illusztrált. A képen a baba apró keze megszorítja a modell hüvelykujját.

A 41 éves örökösnő az alábbi bejegyzéshez a következőt írta: „Már szavak nélkül is szeretsz":

Paris Hilton azt is elárulta, hogy a baba fiú, és bevallotta, hogy egy nagy álma vált valóra azzal, hogy anya lett.

A rajongók mellett a celebek ezrei is meglepetten reagáltak a posztra, hiszen tekintve, hogy a milliárdos modell béranyát fogadott, így a várandósságról csak a közvetlen családja tudott.

Paris Hilton ugyanakkor az elmúlt években nyíltan beszélt arról, hogy édesanya szeretne lenni. Tavaly decemberben pedig azt is elárulta, hogy párjával már a Covid-19 világjárvány idején megkezdték az in vitro megtermékenyítési (IVF) folyamatot. A kisfiú Paris Hilton első gyermeke, míg férjének a 41 éves Carter Reumnak már van egy 10 éves lánya a realitysztár, Laura Bellizzivel.

Carter Reum és Paris Hilton Forrás: ParisHilton.com

A pletykák szerint a modellnek természetes módon nem sikerült a teherbeesés. Azt viszont

szigorúan titokba tartotta a család, hogy végül ki, és mekkora összegért vállalta el a celeb gyermekének béranyaságát.

A kisfiú egyébiránt valamivel több mint egy évvel az örökösnő és Carter Reum pazar esküvője után érkezett, amelyett a Hilton-nagyapa fényűző Bel-Air-i birtokán tartottak.