Elejtette üvegpalackját egy nő egy fitneszklubban, mire kitiltották onnan

wellness pezsgőfürdő medence nő
Akár egy pezsgőfürdőt is vehet a hónap utolsó napján
Vágólapra másolva!
Hiába volt már 10 éve tag a 36 éves üzletasszony, végleg kitiltották a skóciai Dumfriesben található Bannatyne Health Club-ból és még ezer font (kb. 450.000 forint) büntetést is kapott, mert véletlenül elejtette a vizes palackját - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

A tanárnőként is dolgozó Caroline Farish azt mondta, hogy olyan érzése volt, mintha "gyilkossági ügyben" lett volna érintett, miután kidobták a fitneszklubból és megbüntették, amikor véletlenül összetörte az üveget a pezsgőfürdő közelében.

Az eset úgy történt, hogy éppen a pezsgőfürdő felé ment, amikor elejtette az üvegből készült szívószálas palackját, ami így darabokra tört.

A szilánkok miatt pedig le kellett ereszteni, kitakarítani majd újra kellett tölteni a pezsgőfürdőt.

A fitneszklub tulajdonosa a kár megtérítésére (azaz a pezsgőfürdő 1000 fontos tisztíttatási költségének kifizetésére) kötelezte az asszonyt, és véglegesen kitiltotta a létesítményből.

Farish a Daily Recordnak így nyilatkozott az eset kapcsán:

Azonnal szóltam az igazgatónak és a személyzetnek, akik felporszívózták a szilánkokat. Az eset egyébként késő este történt, amikor már amúgy is nagyon kevesen voltak itt. Az őszinteségemért cserébe kaptam egy levelet a Bannatyne's-tól, amelyben hét napot adtak arra, hogy nyilatkozatot tegyek a történtekről."

Illusztráció Forrás: Shutterstock / Készítette: Minerva Studio

Az asszony a válaszlevélben azt olvashatta, hogy végleg kitiltották őt a klubból, és az eset miatt 8 napig használhatatlanná vált pezsgőfürdő takarítási költségeit is vele fizettetik meg. A klub vezetősége azzal magyarázta a büntetést, hogy a létesítmény biztosítása nem terjed ki ilyen balesetekre.

Én egy profi üzletasszony vagyok, akinek ingatlanjai vannak a városban, és nem egy ostoba kislány, akivel ilyen lekezelően bánhatnak".

Az Edinburgh Road-i fitneszklub az alábbi nyilatkozatot tette az ügyben: "Ha törött üveg kerül a pezsgőfürdőbe, akár 36 órába is beletelhet, mire az teljesen leürül és újra feltöltődik, ami azt jelenti, hogy egyetlen ember tette jelentős hatással van minden klubtagra".