Drágább lesz az idei Valentin-nap

Three-coloured condoms in the back pocket of a woman. 12.04.2016 Empfängnisverhütung, Schutz, Krankheiten AIDS Andere Stichwörter Erotik Frau Geschlechtskrankheiten Gesellschaft Gesundheit Hosentasche Kondom Krankheit Lust Mann Pariser Penis Präservativ S
Three-coloured condoms in the back pocket of a woman. 12.04.2016
Vágólapra másolva!
Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek ebből az alkalomból ajándékokkal kedveskednek egymásnak, gyertyafényes vacsorával ünneplik románcukat. Már hetekkel az ünnep előtt piros plüssfiguráktól és más, romantikus ajándékoktól roskadoznak az ajándékboltok polcai - ez az időszak számukra az egyik legforgalmasabb. Érdemes azonban tisztában lenni azzal, hogy egyes, a szerelem biztonságát segítő termékek ára is emelkedik.
Vágólapra másolva!

Ezrekbe kerülhet a biztonságos szex

Óvszereket általában a drogériák árulnak a legnagyobb választékban, így az árak vonatkozásában is itt érdemes információkat keresni. Az óvszergyártó cégek láthatóan törekednek arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt, ezért ma már számtalan méretben, vastagságban, sőt még ízben is megtalálhatóak a termékeik.

Illusztráció Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Rolf Kremming

A legborsosabb árral a bordázott és a „kellemes bizsergetést nyújtó", orgazmust késleltető kondomok rendelkeznek, tíz darabért 4-5 ezer forintot is elkérnek.

Ma már azonban a hagyományos, három darabos kiszerelésű kondom is több ezer forintba kerül mindenhol. Ár-érték arányban érdemesebb a nagyobb kiszerelésű dobozokat vásárolni, akár 100-150 forintot is lehet spórolni egy-egy darab óvszeren - írja a Nográd Vármegyei Hírportál helyszíni felmérése alapján.

További részletek: nool.hu