Majdnem mérgezést kapott egy vásárló, pedig csak salátát vett egy boltban

spenót
Vágólapra másolva!
Egy ausztráliai üzlet egyik vásárlója tüskés levelet talált a salátájában, ami akár mérgező is lehet. A váratlan meglepetés után a Woolworths nevű áruházlánc vizsgálatot indított, valamint arra kérte a fogyasztókat, hogy a gyanús minőségű termékekkel keressék fel a helyi üzleteiket, ahol visszatérítik számukra a termék árát.
Vágólapra másolva!

Feltehetőleg mérgező levelet talált a salátájában egy vásárló Ausztráliában. A felfedezésével kapcsolatban a közösségi médiában kért segítséget. A hozzászólók többsége szerint egy rendkívül mérgező növénynek, a nadragulyának a levelét rejtette a Woolworths üzletében vásárolt termék.

A cég vizsgálatot indított, valamint arra kérte a fogyasztókat, hogy a gyanúsnak ítélt termékekkel forduljanak a helyi üzleteikhez, ahol visszatérítést kapnak.

A képen a tüskés levél látható:

A nadragulya igen mérgező növény, fogyasztása hányingert, hányást és hasmenést, vagy ezeknél súlyosabb panaszokat is okozhat. A vélhetően nadragulyát tartalmazó termékét néhány héttel ezelőtt hívta vissza a vállalat, miután egy gyermek kórházba került hasonló tünetekkel. A Daily Mail cikke szerint Ausztráliában körülbelül 100 ember lett rosszul, miután evett a mérgező spenótválogatásból.

A címlapi kép illusztráció.