A legtöbb légitársaságnál fertőtlenítő kendőket osztogatnak, amikor az utasok felszállnak a gépre. Kevesen tudják azonban, hogy miért fontos használni ezeket. Egy stewardess egy közösségi média oldalra feltöltött videójában elárulja, hogy miért érdemes elfogadni a fertőtlenítő kendőket.

Cierra Mistt légiutas-kísérő rendszeresen osztja meg utazási kalandjait, titkait és tippjeit TikTok-on a követőivel. Legutóbbi videójában arra hívta fel az utasok figyelmét, hogy fogadják el az ingyenes törlőkendőket, amelyeket beszálláskor osztogatnak az alkalmazottak. Elmondása szerint ez azért fontos, mert a járatokon nem végeznek elég alapos tisztítást.

A közösségi médiára feltöltött videó:

@cierra_mistt

flight attendant secrets YOU need to know (p 2) ✈️

♬ original sound - Cierra Mistt

Mistt elmondta:

A takarítók a világjárvány ideje alatt tényleg alaposan megtisztították a tálcákat és ülésszíjakat. Manapság csak rendet raknak, valamint felszedik a szemetet a földről."

A stewardess elsősorban az ablakok megtisztítását javasolja a törlőkendővel, mivel azokat szinte sosem fertőtlenítik a takarítók. Továbbá Mistt hangsúlyozza videójában, hogy nem szabad mezítláb menni a mosdóba, valamint a vécépapír helyett inkább a papírtörlőt használják az utasok, mivel az jobb minőségű.