Lélegzetelállító a siófoki Liszt Ferenc sétányon kínált penthouse lakás - képek

Eladó Lakás, Siófok, Liszt Ferenc sétány, 249 000 000 Ft
Vágólapra másolva!
A 249 millió forintért kínált, Liszt Ferenc sétányon álló luxus penthouse lakás kapcsán nehéz szavakat találni. Nézzük meg tehát a képeket!
Vágólapra másolva!

"Siófok ezüstpartján a jacht-kikötőtől pár perc sétára, megújuló környezetben, a Liszt Ferenc sétányon, a Cirkáló Társasház legfelső, 9. emeletén, közvetlen Balaton parti, Balatonra néző, luxus szinten berendezett, vadonatúj, amerikai konyhás nappali + három külön bejáratú hálószobás, két fürdőszobás, külön wc, 46,2 négyzetméteres teraszos, hatalmas ablakos, világos 112,6 négyzetméteres, örökpanorámás, penthouse lakás eladó.

Az ingatlan kiváló állandó lakhatásra, értékálló befektetésnek és nyaralásra, 8 fő számára is ideális. egyedülálló lehetőség, mivel a lakás egyik legnagyobb előnye, hogy közvetlenül a vízparton található, és azonnal lehetőségünk van a Balatonban megmártózni, anélkül, hogy ez bármilyen előkészületet igényelne, a másik a lélegzetelállító, örökpanoráma, és nem tekinthetünk el az ingatlan rendkívül jó beosztásától és igényes, luxus berendezésétől. Siófokon és annak vonzáskörzetében keresve sem találhatunk jobbat.

Részletek bent....

A lakás azonnal költözhető és élvezhető, tökéletes állapotban van, igényesen berendezett, kivitelezett: vadonatúj konyhabútor beépített konyhagépekkel (légkeveréses sütő, indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, páraelszívó, beépített mosogatógép és hűtő) áll az új tulajdonos rendelkezésére, látványos, dupla mosdós, kiváló minőségű, szabadon álló kádas és egy üveg kabinos fürdőszoba szolgálják a kényelmet. A fűtésről és a hűtésről a legmodernebb hőszivattyús LG rendszer gondoskodik egyedi szabályozással és méréssel, valamint padlófűtés is kialakításra került. A lakás külön mérőórákkal (víz, villany) rendelkezik.

Az ingatlanról látványos fotókat talál az alábbi galériában:

Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár
Ingatlanbazár

Itt valóban minden készen áll arra, hogy az új lakója az álmaiban szereplő otthonára leljen vagy a befektetésnek tökéletes ingatlanát megtalálja. A lakás elosztása kivételes: miután a kényelmes fogadótérbe belépünk, ahol tárolóbútorok is elhelyezésre kerültek, szinte az összes helyiség feltárul előttünk. A lakás két hálószobájából, amerikai konyhás nappalijából a balatoni látkép vonzza a tekintetünket. A hatalmas, teljes falas ablakokon át és a teraszról is megcsodálhatjuk a mesés balatoni napfelkeltét. A világos, amerikai konyhás nappali-étkező lehetőséget nyújt a pihentető kikapcsolódásra és családi, baráti összejövetelekre csábít.

És kint...

A pihenést és az élvezetet tovább fokozhatjuk a teraszon, amit gondozásmentes Holland Pázsit fed. Impozáns körülmények között fogadhatjuk barátainkat. A két teraszkapcsolatos, Balatonra néző hálószoba megnyugtató oázisként pompás pihenést biztosít, melyekben szintén gardróbszekrény és tároló szekrény is el lett helyezve. A harmadik hálószoba kiválóan megfelel gyerekszobának, vagy akár vendégszobának is. A lakás egy tiszta, jogilag is rendezett, liftes, kertes társasházban található a Balaton partján.

A közös kert kertész által gondozott. Öntözőrendszer biztosítja a zöldellő pázsitot, a kicsik számára játszótér nyújt kikapcsolódást, a felnőtteknek szabadtéri edzőterem áll rendelkezésre a sportoláshoz. A ház udvarán belül található egy újonnan épített büfé, mely a jelen szezon indultával kerül megnyitásra. A társasház 2020 évben teljes szerkezeti felújításon esett át, újra vezetékezték és új lifteket szereltek fel. A penthouse lakás a 9. emeleten 2021 évben, újonnan épült a társasházra. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!