Ahogy az Origo megírta, a Victoria's Secret fehérneműmárka több mint két évtizeden át volt híres a nagyszabású, koncertekkel gazdagított divatbemutatóiról. Bár 2019 óta felhagytak a milliárdos költségvetésű élő show-kal, az idei Valentin napi kollekciójukat bemutató videóban azért felbukkantak a világ leghíresebb és legjobban fizetett topmodelljei.

A Victoria's Secret új Valentin napi kampányában olyan szexi és világhírű modellek pózolnak, mint például Bella Hadid, Palvin Barbara vagy Taylor Hill.

Nézze meg a promóciós videót, a cikk második részében képeket is talál:

A szexi fehérnemű ismét divatba jött

Bár a pandémia alatt a fehérnemű márka inkább a kényelmesebb és lezserebb fazonokkal kampányolt,  a lezárások elmúltával újra előkerültek a szexibb és merészebb dizájnok.

A felvételeken látható push-up melltartók és csábító alsóneműk nem sok mindent bíznak a képzeletre:

Az új kollekció kapcsán a Victoria's Secret szóvivője elmondta:A lakosság egyre inkább visszatér a munkahelyekre és a társasági élethez, így nem meglepő, hogy újra megjelent az igény a merevítős, strukturáltabb melltartókra."Sőt miután évekig a szolídabb színek és fekete volt a legkeresettebb, addig idén például a rózsaszín melltartó eladások 100 százalékkal nőttek a tavalyi évhez képest" - tette hozzá.

Jó üzlet az alsónemű

Gazdasági visszaesés ide-vagy oda, az alsóneműre még mindig vagyonokat költenek az emberek. Csupán az Egyesült Királyságban a lakosság körülbelül 5 milliárd fontot (kb. 2.200 milliárd forint) fizet ki évente fehérneműre.

Mindenesetre a hölgyeknél újra visszatért, szexibb és kihívóbb trendet valószínűleg a férfiak sem bánják.