Jon Peters hollywoodi producer egykor a Baywatch szőke bombázójának, Pamela Andersonnak volt a férje. Most azt tervezi, hogy végrendeletében 10 millió dollárt hagy volt feleségére - írja a Fox News

Peters és Anderson korábban már alkottak egy párt, ám kapcsolatuk végük megszakadt. Néhány évvel korábban azonban újra egymásra találtak, és 2020-ban el is köteleződtek egymás iránt. Habár házasságuk csupán 12 napig tartott, a Csillag születik producere úgy nyilatkozott, hogy mindig szeretni fogja Andersont. 

Ami azt illeti, 10 millió dollárt hagyok rá a végrendeletemben, és ő még csak nem is tud róla".

Peters a Playboy-villában ismerte meg a nála 22 évvel fiatalabb színésznőt, majd egy rövid ideig a férfi Bel Air-i birtokán éltek együtt. 2020-ban, az év elején házasodtak össze egy titkos esküvői szertartás keretében mondták ki az "igen"-t a kaliforniai Malibuban, röviddel azelőtt, hogy a koronavírus betört a kontinensre. 

Az 55 éves Pamela Anderson 22 évvel fiatalabb a férfinál:

Kapcsolatuk ideje alatt a mogul drága ékszerekkel, autókkal és ruhákkal halmozta el az egykori szőke szexideált, házasságuk mégsem bizonyult tartósnak. 

"Pamela elképesztő hatással volt rám, halálosan megszerettem, és életem végéig így fogok érezni" - nyilatkozta a producer. 

Pamela Anderson a Baywatch című sorozatbanForrás: NBC

Anderson 2020 februárjában beszélt a szakításukról: "Nagyon meghatódtam a sok pozitív visszajelzésen a házasságunkat illetően. Most azonban kölcsönösen úgy döntöttünk, hogy elválnak útjaink, hogy átgondolhassuk, mit akarunk az élettől, és ebben jut-e szerep a másiknak. Az élet egy utazás, a szerelem pedig egy folyamat. Ezt az egyetemes igazságot szem előtt tartva közösen úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a házassági bizonyítványunk hivatalossá tételét" - mondta Anderson, utalva arra, hogy az esküvői ceremónia ellenére házasságkötésüket nem jegyeztetik be.