Jennifer Lopez több mint 40 millió dollárért árulja a házát

Jennifer Lopez and Ben Affleck film celebrity Horizontal
(FILES) In this file photo taken on February 8, 2022, US actress Jennifer Lopez and actor Ben Affleck arrive for a special screening of "Marry Me" at the Directors Guild of America (DGA) in Los Angeles. - Singer and actress Jennifer Lopez has announced her engagement to Ben Affleck, 18 years after they ended their relationship for the first time. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez elképesztő összegért, több mint 40 millió dollárért árulja a Los Angeles-i házát. Az ingatlanban 13 fürdőszoba található.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez 42,5 millió dollárért, vagyis 15 milliárd forintért dobta piacra a Los Angeles-i Bel Airben található extravagáns házát. Az énekesnő 2016 tavaszán ennél 14,5 millió dollárral olcsóbban vásárolta az ingatlant, Sela Ward színésznőtől – írja a Dirt.com.

Az eredetileg 1940-ben épült, Samuel Max által tervezett házat Lopez teljesen felújította. A ház egy rejtett, zárt feljáró mögött található 3,2 hektáros telken terül el, mindössze néhány percre a Bel Air hoteltől. Az ingatlan lakóterülete 1191 négyzetméter, és kilenc hálószoba, illetve 13 fürdőszoba található benne. Az épület sajátosságai közé tartoznak a kiterjedt teraszok.

Az ingatlanhoz egy vendégház, edzőterem, végtelenített hatású medence, egy 100 férőhelyes amfiteátrum, valamint saját homokos strand is tartozik.

A további kiemelkedő jellemzők között található a dupla magasságú nappali, amely kandallóval, külön bárral, illetve kovácsoltvas lépcsővel büszkélkedhet. A házban található egy mozi, az emeleti fő hálószobában pedig szintén helyet kapott egy kandalló, de egy könyvtár és két öltöző is.

Lopez és férje, Ben Affleck a hírek szerint azt tervezték, hogy felújítás után ebben az ingatlanban élnek majd, de láthatólag meggondolták magukat.

A pár jelenleg egy Beverly Hills-i albérletben él, és állítólag saját családi házat keresnek.

Lopez és Affleck azonban emellett is egy kisebb ingatlan portfólióval rendelkezik. Van egy 35 hektáros georgiai birtokuk, amely 8,9 millió dollárért van piacon, egy New York-i penthouse lakásuk, egy kúriájuk Hamptonsban, valamint egy kisebb házuk Los Angeles Encino negyedében.