Vasember csak a hatodik leggazdagabb, de mire elég Batman 100 milliárd dollárja?

Vasember, Bosszúállók
Vágólapra másolva!
A világ leggazdagabb szuperhősei elképesztő nagyságú vagyonnal rendelkeznek. A hatalmas házak, a szuperautók, a felhőkarcolók, a repülők és a jachtok mellett olykor olyan - bizonyosan nagyon drága - technológiai fejlettségű felszereléssel és fegyverekkel rendelkeznek, amelyek még a mai világban is futurisztikusnak tűnnek. Cikkünkben megvizsgáltuk a két nagy képregénykiadó, a Marvel és a DC univerzuma legismertebb karaktereinek pénztárcáját, és ez alapján rangsoroltuk őket. Mutatjuk a 10 leggazdagabb hőst a képregények (és a mozvásznak) világában - pontosabban a rangsort, amelyet akkor lehetne felállítani, ha ezek a kitalált karakterek a valóságban is léteznének.
Vágólapra másolva!

10. Darázs (Marvel Comics) – 1 milliárd dollár

Darázs az 1960-as években jelent meg először a Marvel képregényeiben, mint az egyik legtehetősebb szuperhős. Janet Van Dyne mindig is a leggazdagabb Bosszúállók közé tartozott, de vagyona még így is elhalványul néhány csapattársa, például Tony Stark mellett.

A családja jóvoltából sokkal előnyösebb helyzetből indult, mint a legtöbb hős, azonban anyagi sikereihez ő is hozzájárult a sikeres divatmárkájával.

A képregényekben sosem veszti el a vagyonát ellenségeinek vagy egyéb tényezőknek köszönhetően, így a képzeletbeli univerzumok tizedik leggazdagabb szuperhőseként szerepel a ranglistán.

9. Angyal (Marvel Comics) – 5 milliárd dollár

Warren Worthington III, másnéven Angyal, az X-men tagja, aki a mutánscsapat különböző projektjeit és számos kiadásait is finanszírozza. A TheRichest cikke szerint hagyományos módon jutott vagyonához: családjától örökölte azt. Továbbá ő a Worthington Industries elnöke is. Angyal az első 1963-as debütálása óta többször elvesztette, majd visszaszerezte hatalmas vagyonát, de még így is az egyik leggazdagabb hős a Marvel univerzumban.

A cikk még nem ért véget. Lapozzon a következő oldalra!