A Világgazdaság számolt be róla, hogy újabb bejelentésekre készül a Sziget és a Balaton Sound szervezője.

Rendkívül erős és változatos programmal készülnek mindkét nagy zenei rendezvényre.

 A Covid záró évének tekintett 2022-ben kiderült egy nagyon fontos dolog is: bebizonyosodott, hogy a szabadtéri nagy rendezvények nem veszélyesek, nem váltak járványgóccá, nem voltak tömeges megbetegedések egyetlen fesztivál alatt és után sem. Ez a mindenki számára igazán megnyugtató tény egyúttal azt is jelenti, hogy végre elkezdődhet egy normális időszak.

Az újraindulást erős programkínálattal támogatják meg a Balaton Sound és Sziget fesztiválon is, az utóbbi legnagyobb sztárfellépőjét, Billie Eilisht már bejelentették, de várnak még további kellemes meglepetések is a közönségre. Az Oscar-, Golden Globe- és sokszoros Grammy-díjas előadó miatt egy nappal módosítani kellett a Sziget időpontját is. Ilyenre még nem volt példa, de az eset jól mutatja, milyen erős mágnesnek tartják az énekesnőt a szervezők.

IllusztrációForrás: Rockstar Photographers

Azonban lesznek további meglepetések is. A Balaton Sound programját azzal a céllal erősítik, hogy a rendezvény európai jelentőségű, meghatározó elektronikus zenei fesztivállá váljon.

A Sziget Zrt. cégvezetője, Kádár Tamástól elmondta, hogy a fesztiválok előadóinak fellépti díjára is többet költenek, mint korábban.

A Balaton Sound majdnem teljes, erős és nagyon sokszínű programját a következő hetekben jelentik be. Több olyan fellépő is érkezik, aki még sosem koncertezett a Balaton Soundon, és többen még Magyarországon sem jártak,

További részletek ide kattintva olvashatók.