Szulok szépe: egy igényesen felújított, 55 milliós parasztház

ház
ház
Vágólapra másolva!
Szulok településén bukkantunk a most következő, ragyogó, igényesen felújított parasztházra. Az ízlésesen modern, mégis barátságos Somogy vármegyei ingatlan mind a paraméterei, mind az ára miatt szerelem volt első látásra. Még finnyásabb fővárosi szemmel is.
Vágólapra másolva!

Eladóvá vált egy nagyon igényesen felújított parasztház Szulokban. A festői szépségű környezetben minden adott a nyugodt otthonteremtéshez, vagy pihenéshez, Barcs tíz percre, Szigetvár 25 kilométerre található. Aki feltöltődésre vágyik, itt mindent megtalál, a közelben termálstrand, a birtokon borospince és istálló is helyet kapott.

A festői szépségű környezetben minden adott a nyugodt otthonteremtéshez vagy pihenéshez Forrás: Ingarlanbazar

Ha állandó otthont keres valaki, annak is tökéletesen megfelelő, 5 szobája teljeskörűen felújítva várja új tulajdonosát. A belső átépítés során a vezetékek teljes cseréje megtörtént, fűtése vegyes tüzelésű, radiátorokkal megoldott, szaniterek, burkolatok korszerűen és igényesen harmonizálnak a rusztikus elemekkel.

Ha állandó otthont keres valaki, annak is tökéletesen megfelelő Forrás: Ingatlanbazár
A ház 5 szobája teljeskörűen felújítva várja új tulajdonosát Forrás: Ingatlanbazár

A felújításkor arra is figyeltek, hogy meghagyják a birtok es a ház autentikus hangulatát, a tornácon nehány régi freskót is megtartott tulajdonosa.

Meghagyták a birtok és a ház autentikus hangulatát Forrás: Ingatlanbazár

További felújított házak az ingatlanbazar.hu oldalán.