Mindenkit lázban tart a Miss Universe versenyzőjének titokzatos ruhája

Miss Thailand, Anna Sueanggam-iam, Miss Universe, versenyző, Thaiföld
NEW ORLEANS, LOUISIANA - JANUARY 11: Miss Thailand, Anna Sueangam-Iam walks onstage during The 71st Miss Universe preliminary competition at New Orleans Morial Convention Center on January 11, 2023 in New Orleans, Louisiana. Josh Brasted/Getty Images/AFP (Photo by Josh Brasted / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Elle számolt be róla, hogy a Miss Universe versenyzője alaposan meglepett mindenkit a különleges ruhájával, a világ pedig imádja a merész húzásáért.
Vágólapra másolva!

Anna Sueangam-iam képviselte Thaiföldet a 71. Miss Universe versenyen. Bár a koronát végül nem sikerült elnyernie, az biztos, hogy a ruhájával, és annak történetével mindenkit lenyűgözött.

A különleges estélyi ruha, és az egzotikus szépség az alábbi képen látható:

A Miss Universe versenyprogramjának egyik fontos része az estélyi ruhás bemutató. Anna Sueangam-iam ruháját a thai Manirat divatmárka tervezte, a versenyző pedig külön kérte, hogy a ruha csakis fenntartható alapanyagokból legyen.

Így esett a választásuk az üdítődobozok nyitófüleire, melyekből a ruhát elkészítették. Mivel egy szépségversenyről volt szó, így a csillagosának is teret engedtek, az alumíniumlapokat Swarovski kristályokkal varázsolták ragyogóvá.

A versenyző később elmagyarázta, hogy miért szerette volna, ha voltaképp szemétből készül el a ruhája:

– mondta a nő.

A versenyző később elárulta, hogy gyerekként sokszor olyan játékokkal játszott, melyeket a szülei a szemétből mentettek meg. Emiatt gyakran csúfolták a többiek. A ruhával a szülei előtt szeretett volna tisztelegni.

A különleges darab hatalmas sikert aratott, és sokan kiemelték, hogy jó látni, hogy a tudatos döntések már az ilyen nagy világversenyeken is megjelennek.