Új otthonba költözik Robert Pattinson és párja, nézze meg, hol fognak lakni

Robert Pattinson
Vágólapra másolva!
Új otthonba költözik Los Angelesben Robert Pattinson színész és párja, a modell és énekesnő Suki Waterhouse. A pár hamarosan meg is kezdi a hegyoldalban álló, spanyol stílusú rezidencia felújítását.
Vágólapra másolva!

Robert Pattinson nemrég 5,3 millió dollárt, vagyis közel 2 milliárd forintot fizetett egy Hollywood Hills-i házért. A diszkrét, zárt közösségben található, spanyol stílusú ingatlan eredetileg az 1930-as évek végén épült, ám a 2000-es évek elején az akkori tulajdonosa radikálisan átalakította – írjaa Dirt.com.

A ház legutóbb 2018-ban cserélt gazdát, akkor 3,1 millió dollárért, egy piacon kívüli üzlet keretében. A 253 négyzetméter lakóterületű rezidencia egy 1295 négyzetméteres telken található. A házban 3 hálószobát, illetve 3 és fél fürdőszobát alakítottak ki.

Az otthon egy privát, áthatolhatatlan sövényfal mögött helyezkedik el. Az utcáról lépcsők vezetnek fel a fákkal árnyékolt pázsit mellett a házhoz, amely elsőre nagyobbnak is tűnik a tényleges méreténél.

A 36 éves Pattinsonnak emellett van még egy kisebb háza szintén Hollywood Hillsben. Továbbá bérel egy „titokzatos" lakást valahol Londonban. A brit színész első, saját maga által vásárolt otthona egy Los Feliz-i történelmi birtok volt.