Eladó egy 11 szobás kastély Szombathelyen

ingatlan, Szombathely, kastély
Kastély Szombathelyen
Vágólapra másolva!
A 11 szobás, 1800-as években épült kastély nem egy rom. Hanem egy csodás otthon vagy vállalkozás ígérete! Döbbenetesen jó fotók egy 906 milliós ingatlanból, Vas megyéből!
Vágólapra másolva!
Kastély Szombathelyen Forrás: Duna House

"Vas megyében eladó kastély 1 hektáros birtokon, nyugodt környezetben. Az 1800-as években épült műemlék kastélyt igényesen, jó ízléssel újították fel az utóbbi években a műkedvelő tulajdonosai. A kert, a kerítés kialakítása az új tulajdonos fantáziájára bízva történhet.

A 11 szobás kastély alsó szintje boltíves, alacsonyabb belmagasságú, felső szintjén 2 nagyobb szoba egybenyitásával akár bálteremmé alakítható, ezáltal alkalmas lehet exkluzív rendezvények szervezésére. De jelenlegi állapotában is alkalmas csapatépítő, oktató rendezvényekre, vagy színvonalas cégközpontnak. Megfelelő átalakítással magán egészségügyi ill. ápolási centrum is megvalósítható. Kül- és beltéren is az épület szépségét kiemelő megvilágítás gondoskodik a gyönyörű, éjszakai látványról. Az autentikus, antik bútorok külön megállapodás keretében továbbra is az épület pompáját emelhetik.[...]"

További izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán!