Döbbenetes összegért bérli a palotáját Paris Hilton

77th Annual Golden Globe Awards INSTYLE After Party celebrity Vertical
US media personality Paris Hilton attends the 21st Annual InStyle And Warner Bros. Pictures Golden Globe After-Party in Beverly Hills, California on January 5, 2020. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)
Vágólapra másolva!
Paris Hilton egy lenyűgöző kastélyban lakik Beverly Hillsben, azonban a jelek szerint a sztár és férje egyelőre nem vásárolták meg az ingatlant. A piaci adatok arra utalnak, hogy Hiltonék egyelőre csak bérlik a házat, mégpedig döbbenetesen magas összegért.
Vágólapra másolva!

Minden jel arra utal, hogy Paris Hilton egyelőre nem vásárolta meg a lélegzetelállító Beverly Hills-i otthonát. A toszkán villa stílusú, 1300 négyzetméter lakóterülő kastély ugyanis nemrég még a bérleti piacon volt. Hilton tehát valószínűleg hosszú távú bérleti szerződést kötött, és nem kizárt, hogy idővel a tulajdonába is kerül a ház.

A legfrissebb adatok szerint azonban a sztár és férje, Carter Reum döbbenetes összeget, havi 160 ezer dollárt, vagyis közel 58 millió forintot fizethet a palotáért – írja a Dirt.com.

A másfél hektáros birtokon elterülő ingatlant az 1990-es évek végén építették, és utoljára 2021 végén cserélt gazdát, 21,5 millió dollárért. A jelenlegi tulajdonos egy helyi befektető, Leonid Smirnov, aki egy másik ingatlanban lakik Beverly Hillsben.

Az ingatlan a belvárosi forgatagtól távoli hegyekben található, és az elzárt birtokon medencét és két pezsgőfürdőt is kialakítottak, melyeket pálmafák árnyékolnak. Emellett a kertben találhatók még fedett teraszok és egy teniszpálya is. A házban 7 hálószoba, illetve 14 és fél fürdőszoba található.

Paris Hilton vagyonát egyébként 300 millió dollárra becsülik, és a férjével tulajdonolnak egy óceánparti nyaralót Malibuban. Hiltonnak ezen kívül 2014 óta van egy penthouse luxuslakása New Yorkban.