Egy nap sem kellett az álomház eladásához

Vágólapra másolva!
Miután meghirdették, kevesebb mint egy nap alatt el is kelt egy tóparti álomház Washington államban. A térségben olyan hírességeknek van nyaralója, mint Bill Gates vagy Jeff Bezos.
Vágólapra másolva!

Még egy teljes nap sem kellett ahhoz, hogy eladjanak egy tóparti építészeti különlegességet Washington államban, az Evergreen Point félsziget szélén. Ezen a környéken olyan hírességeknek van háza, mint Bill Gates vagy Jeff Bezos – írja a Dirt.com.

A gyorsan reagáló vevő egy vállalat volt, amely egy seattle-i székhelyű ingatlanfejlesztőhöz kötődik. A Tim Panos által vezetett cég beleegyezett, hogy 1,5 millió dollárral többet fizessen a listaárnál, így a tényleges vételár 20 millió dollár (kb. 7,1 milliárd forint) volt. A Panoshoz köthető társaság egyébként több ingatlant is birtokol a környéken.

A most eladott ház az 1970-es évek elején épült, és az elmúlt öt évtizedben ugyannak a családnak a tulajdonában volt. Az építész Harold „Hal" Levitt volt, aki olyan sztároknak tervezett otthonokat, mint Olivia Newton John, Burt Lancaster vagy Debbie Reynolds.

A 35 méter hosszú vízparti szakaszon fekvő, vadonatúj dokkal rendelkező, parkosított telek 1255 négyzetméteren terül el. Az egyszintes ház alatt egy medence is található.

A több mint 400 négyzetméteres lakótérben három hálószobát és ugyanennyi fürdőszobát alakítottak ki. A padlótól mennyezetig érő üvegablakok emellett pompás kilátást kínálnak a Washington-tóra és a túlparton lévő Seattle fényeire.