Vágólapra másolva!
A hollandiai székhelyű Trive Financial Holding felvásárolta a Sopron Bankot, új üzletággal bővítve meglévő globális befektetési és hitelezési tevékenységét. A Trive Financial Holding egy olyan pénzügyi vállalatcsoport, amely globális befektetési és hitelezési termékeket kínál élvonalbeli technológián keresztül, és új generációs pénzügyi szolgáltatási élményt nyújt, írták a társaság közleményében.
Vágólapra másolva!

A bank Trive Bank Hungary Zrt néven szolgálja majd ki ügyfeleit, és része lesz a Trive Financial Holding leányvállalatainak, amelyek az Egyesült Államoktól Európáig, Afrikáig és Ausztráliáig terjednek az egész világon.

A Trive Bank teljes körű digitális élményt kínál azok számára, akik gyors megoldást keresnek pénzügyi szükségleteikre, kedvező fogyasztási hitelekkel, később pedig lekötött betétekkel és normál folyószámlákkal. A Trive Bank jó helyzetben van ahhoz, hogy

további hitelkereteket biztosítson azoknak a magyar lakossági ügyfeleknek, akik a digitális szolgáltatások átláthatóságára, gyorsaságára és kényelmére vágynak.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások során a Trive Bank kamatoztatni fogja a csoport széleskörű szakértelmét a fejlett mesterségesintelligencia-alapú döntéshozatali algoritmusok értékelésében és gyűjtésében. Élvonalbeli szolgáltatásaival és innovatív megközelítésével a Trive Financial Holding képes lesz digitális megoldásokat kínálni a banki szolgáltatásokban a Trive Bankon keresztül.

A Magyar Nemzeti Bank által felügyelt Sopron Bank regionális nyugat-magyarországi bank volt, 20 éves magyarországi múlttal.

A Trive Bank egy új és megbízható módszert mutat be az ügyfelek digitális banki tapasztalatainak növelésére, így mostantól teljesen digitálisan fog működni. Stratégiája arra épül, hogy kivételes ügyfélkiszolgálást nyújtson, különösen digitális hitelezési szolgáltatásain keresztül, valamint elkötelezett a fejlett és magasan automatizált technológia folyamatos fejlesztése iránt.

Engin Çubukçu, a Trive Financial Holding vezérigazgatója és elnöke a következőket mondta:

"Reméljük, hogy a Trive Bank lehetővé teszi számunkra, hogy megvessük a lábunkat Magyarországon, és olyan hazai kínálatot tudjunk nyújtani, amely tükrözi a magyarországgal kapcsolatos ambíciónk szintjét" - tette hozzá.