Több mint 30 millió dollárért vett házat a Forma-1-es örökösnő

Petra Ecclestone Így élnek a milliomos sztárcsemeték: Tom Cruise és Nicole Kidman gyereke fodrásznak állt
Vágólapra másolva!
Miután nemrég eladta hatalmas Los Angeles-i otthonát, a Forma-1-es örökösnő, Petra Ecclestone most egy új kastélyt vásárolt magának a városban. Ezért több mint 30 millió dollárt fizetett.
Vágólapra másolva!

A luxus iránti imádatáról híres Forma-1-es örökösnő, Petra Ecclestone és ingatlanügynök férje 30,5 millió dollárt (kb. 11,1 milliárd forint) fizetett egy Brentwood Parkban található kastélyért. A ház teljesen új, ezért még képek sem érhetők el az ingatlanról – írja a Dirt.com.

A házat Emily White, a Snapchat egykori vezetője és férje építtette, azonban soha nem került nyílt piacra. Annyi azonban tudható, hogy a 2023-ban épült ingatlan egy 2428 négyzetméteres telken terül el, és az 1254 négyzetméteres lakóterében hét hálószoba, illetve 11 fürdőszoba található. A hírek szerint Ecclestone és férje, Sam Palmer tervez néhány átalakítást az épületen.

Ismert még, hogy a birtokon található egy kerti medence, mozi, zeneszoba, valamint egy 200 palackos borospince is. Az átalakítások során Ecclestone irányítja majd a belső terek újratervezését, míg Palmer a kert befejezésével foglalkozik.

A 34 éves Petra Ecclestone egyébként már egy évtizede meghatározó szereplője a Los Angeles-i ingatlanpiacnak. 2019-ben 22,7 millió dollárt fizetett egy szintén újonnan épült brentwoodi házért, melyet három évvel később 33,5 millió dollárért adott el.

A leghíresebb egykori otthona azonban a The Manor nevű kúria, amelyben 2011 és 2019 között élt. Ezzel Ecclestone volt Dél-Kalifornia egyik legnagyobb házának tulajdonosa, amelyet – mint arról az Origo is beszámolt – később 120 millió dollárért adtak el.