Elon Musk széklet formájú emoji-val válaszol az újságíróknak

Elon Musk And Twitter Photo Illustrations elon musk emblem feed social media tech Twitter profile phone screen illustration photo Krakow Poland September NurPhoto Horizontal COMPANY ECONOMY FINANCE ICON ILLUSTRATION LOGO PROFILE BOARD TECHNOLOGY TWITTER
Elon Musk's Twitter profile displayed on a phone screen is seen in this illustration photo taken in Krakow, Poland on September 15, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb elképesztő hír érkezett a Twitterrel kapcsolatban: a cég automatikus válaszként széklet formájú emojit küld a sajtó e-mailes megkereséseire - írja a Fox. 
Vágólapra másolva!

Elon Musk, a Twitter vezérigazgatója bepillantást engedett a Twitter-felhasználóknak a vállalat új automatikus e-mail-válaszrendszerébe, amelynek központi eleme egy széklet formájú emoji, és a céget megkereső újságírók számíthatnak rá.

A hozzászólásaiban több felhasználó is megerősítette, hogy már valóban éles a platform új automatikus válaszadási rendszere, sokan még képernyőfotókat is posztolták az e-mail válaszaikról.

- írta az egyik felhasználó.

"Ellenőrizve. Most küldtem egy teszt e-mailt a [email protected] címre, és kaptam egy [emoji]-t tartalmazó üzenetet a tárgysorba. A marketingszakértők évek múlva majd ezzel a lépéssel fognak megemlékezni erről a szervezetről" - tweetelte egy másik felhasználó.

Elon Musk Twitter profilja Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A szervezet vezérigazgatója és tulajdonosa,

Elon Musk már korábban is tűz alá került az emoji használata miatt, nevezetesen egy 2022-es perben,

amelyben számos posztját idézték bizonyítékként arra - köztük egy olyat is, amelyben ezt a bizonyos emojit tweetelte -, hogy "megszegte a cég átvételekor aláírt fúziós megállapodásban foglalt kötelezettségeit".

Musk 2022 májusában posztolta ezt az emojit, amivel aztán világszerte címlapokra került. Ezt akkor sokan úgy értékelték, hogy Musk ezzel a Twitter korábbi vezetőjének, Parag Agrawal-nak üzent. Agrawai ugyanis rosszallóan nyilatkozott arról, hogy a platformon automatizált algoritmusok, bot-ok garázdálkodnak.