Kisebb vagyont nyert a jackpoton egy játékos, pedig a szelvénye nem is volt nyerő

Euromillions winner LOTERIE NATIONALE LOTERIJ TIRAGE TREKKING EURO MILLIONS Horizontal
The Lotto Extra draw pictured at the city hall of Brugge (Bruges), Friday 03 December 2021. Euromillions leaves the well-secured studio in Paris for the first time, to commemorate the very first lottery draw that took place in 1441 on the Grote Markt in Brugge (Bruges). A jackpot of 130 million euros is provided for the draw. BELGA PHOTO BENOIT DOPPAGNE (Photo by BENOIT DOPPAGNE / BELGA MAG / Belga via AFP)
Vágólapra másolva!
A világ egyik legkisebb városában élő nő azt hitte, hogy átverték, amikor postán megérkezett a levél, amelyben közölték vele, hogy egy vagyont nyert a lottón - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

A Joanie L-ként a nyilvánosság elé lépett nő az amerikai Cowdrey városában él, Colorado államban, amelynek mindössze 27 lakosa van.

Joanie L egy bónuszsorsoláson jutott 250.000 dolláros nyereményéhez,

és most amiatt aggódik, hogy lakóhelyén mindenki megtudja szerencséjét.

Az asszony először azt hitte, hogy a nyereményéről értesítő levél csak átverés, és így akarnak pénzt kicsalni tőle. Csak akkor vette komolyan, hogy valóban megnyerte ezt a hatalmas összeget, amikor a lottótársaság vezetőségétől kapcsolatba léptek vele.

Annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt nem vállalta fel a teljes nevét, és arcát hatalmas bemutatócsekkje mögé rejtette, biztos benne: Cowdrey-ban mindenki értesülni fog hatalmas szerencséjéről.

A helyi bíróságnál dolgozó asszony március 10-én a coloradói Fort Collinsban kérte ki nyereményét.

A tisztviselők közölték vele, hogy postai úton kell felvenniük vele a kapcsolatot, mivel nem találtak telefonszámot vagy e-mail címet az online profilján.

Illusztráció Forrás: Belga via AFP/Benoit Doppagne

A Colorado Lottery képviselője szerint Joanie már évek óta játszott a különböző lottójátékokon, és a legnagyobb nyereménye eddig 500 dollár volt.

- tette még hozzá.

Joanie elmondta a lottótársaság tisztviselőinek, hogy nyereménye egy részét egy vagyonkezelői alap létrehozására és háziállatai, az alpakák kényeztetésére kívánja fordítani.