Marvel kapitány beköltözött Los Angeles történelmi negyedébe

brie larson
Vágólapra másolva!
A nyílt piacon soha nem hirdetett házat vásárolt magának Brie Larson. A Marvel-filmekből is ismert színésznő - Marvel kapitány a karaktere - Los Angeles egyik történelmi negyedébe költözhet be, ahol számos híresség él.
Vágólapra másolva!

A Marvel-filmekből is ismert Brie Larson 7 millió dollárért (kb. 2,6 milliárd forint) vásárolt magának új otthont Los Felizben, Los Angeles egyik történelmi negyedében – írja a Dirt.com. Mivel az 1948-ban épült házat soha nem hirdették meg a nyílt piacon, ezért nincsenek képek az ingatlan belső tereiről.

Az viszont ismert, hogy a ház egy 851 négyzetméteres telken fekszik, és a 353 négyzetméteres lakóterében négy hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba található.

A ház egyébként egy meg nevezett család tulajdonában volt 1948 és 2022 között. Utoljára tavaly értékesítették egy ingatlanbefektető csoportnak, nagyjából 3,8 millió dollárért. Tekintve az egy éven belüli drágulást, szinte biztos, hogy az ingatlant a legutóbbi eladása óta alaposan felújították.

Az ingatlan Los Feliz Laughlin Park nevű történelmi negyedében található. A környéken olyan sztároknak van háza, mint Angelina Jolie, Natalie Portman vagy Kristen Stewart.

Larsonnak a most megvett ház mellett még legalább egy ingatlana van Kaliforniában, egy dombtetőn fekvő ház Malibuban. Emellett volt egy ingatlana Hollywood Hillsben is, ezt 2019-ben 2,2 millió dollárért adta el.