Itt az Aldi húsvéti bejelentése

ALDI Magyarország, magyar ALDI, ALDI, Aldi, élelmiszer, bevásárlás, vásárlás, közért, üzlet, bolt, Magyarország, magyar
Vágólapra másolva!
Az Aldi Magyarország a húsvéti időszak előtt kiemelkedő mértékben csökkentette az ünnepekhez kapcsolódó termékek árát, hogy ezzel is segítse és könnyebbé tegye a magyar családok felkészülését az ünnepre. Az áruházlánc ajánlataiból egy családi ünnepi asztal már 3500 forintból összeállítható - írják közleményükben.
Vágólapra másolva!

Az Aldi Magyarországon elsőként csökkentette február elején jelentősen, 20 százalékkal a legnépszerűbb vajak árát, majd március elejétől 20-23 százalékkal alacsonyabb áron kínálta magyar beszerzésű trappista sajtjait. A vállalat folyamatosan arra törekszik, hogy árcsökkentések minden olyan termékre kiterjedjenek, ahol az alapanyagok vagy a termékek piacon elérhető beszerzési ára csökken – az ebből származó árelőnyt pedig a lehető legrövidebb időn belül továbbadja vásárlóinak.

Az Aldi Magyarország egyik üzlete Forrás: Aldi

Az áruházlánc a húsvéti szezon során is arra törekszik, hogy a fogyasztók által legkeresettebb, az ünnepekhez elengedhetetlen termékeket a lehető legalacsonyabb áron biztosítsa, ezzel is segítse az ünnepi készülődést, és támogassa a családokat abban, hogy minden szükséges húsvéti élelmiszert a lehető legkedvezőbb áron tudjanak megvásárolni - írják.

A cég ezért 2023.03.30-ától 2023.04.08-áig, illetve a készlet erejéig jelentősen csökkenti a leglényegesebb és legnépszerűbb, a húsvéthoz kapcsolódó élelmiszerek árát. Az árcsökkentés mértéke akár a 60 százalékot is elérheti. A termékek között pékáru, sonka, torma, tarja, lapocka, sör és magyar bor is található.

A fenti termékekből egy vendégváró húsvéti ünnepi asztal akár 3500 forintból is összeállítható

- állítják.

Az Aldi folyamatosan alacsony árú szortimentjéből és szezonálisan elérhető termékeiből hétről hétre mintegy 90 további termékakciót hirdet, ezzel is elősegíti a vásárlók spórolási törekvéseit, írták a közleményben.