Van 600 milliója? Mert Nemesvitán eladó ennyiért egy kastély

Nemesvia, kastély
Vágólapra másolva!
A Nemesvitán kínált, 910 nm-es kastélyban már elkezdték a felújítást. De azért még látható, érzékelhető, milyen lehetett a hangulat eddig az épületben. Kérdés, milyen arculata lesz majd a helyi ingatlanpiacon talált, impozáns épületnek a jövőben? S persze: kinek az irányítása alatt?
Vágólapra másolva!
Eladó egy különleges kastély Nemesvitán Forrás: Ingatlanbazár

"A Balaton-felvidéki Nemesvitán kastély eladó. A Balatontól pár km-re, Balatonederics melletti Nemesvita Törekpusztán található ez az 1870 es években épült felújítás alatt álló kastély. Az épület 3 szintes, szintenként 303nm alapterületű . Pince, magas földszint, tetőtér. Pincében bortároló , borozó, raktár helyiségek találhatók

Földszinten:7 szoba,2 fűrdőszoba wc, konyha, folyosó lépcsőház található. A fűtést elektromos központi fűtés és cserépkályha biztosítja. Emeleten szoba és közösségi tér, és kialakítás alatt álló szauna található. Az ingatlanhoz 9856nm kert tartozik. Részben parkosított. Az ingatlan felújítása a korhűen jelenleg is folyamatban ban. A Balaton ,Tapolca, Keszthely gyorsan elérhető. A kastély mellett vendéglátó egység Csárda található ami szintén megvásárolható. [...]"

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.