Egy névtelenségbe burkolózó Reddit-felhasználó teljesen elborzadt, amikor falatozását követően rájött arra, hogy mit nézett áfonyás gofrinak. Felkavaró felfedezését azonnal meg is osztotta a közösségi platformon - írja a Daily Star

A táplálkozási tanácsadók szerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése, ekkor szabad a legtöbb szénhidrátot bevinni a szervezetbe. Sokan esznek ilyenkor műzlit, pirítóst vagy péksüteményt, palacsintát is. 

Zabpelyhes, áfonyás gofriForrás: Shutterstock

Egy brit férfi az egyik nap áfonyás gofrit szeretett volna reggelizni, de undorodva dobta azt félre, amikor rájött, hogy mit evett valójában.

A Reddit-felhasználó reggelijének fotója mellé ezt írta:

Már jóízűen megettem két áfonyás ízűnek vélt gofrit, és amikor kimentem a konyhába, hogy felmelegítsek egy újabb adagot, és a csomagolásán láttam, hogy az valójában töltelék nélküli volt. Ráeszméltem, hogy igazából nem hogy lejárt szavatosságú, hanem még penészes is volt a gofrim!"

A képen jól látható, hogy a péksüteményt ellepte a penész, ami felszínes pillantással könnyen összetéveszthető az áfonyás lekvárral. 

A poszt alatt folyamatosan gyűlnek a hozzászólások, megjelenése óta már több ezren osztották meg véleményüket a bejegyzésnél.

"Kíváncsi vagyok, hogy vajon a penésznek a sütiben áfonyás íze volt?"

"Szóval most már zombi vagy?"

"A dolog pozitív oldalát nézve, a penész elfogyasztása nem halálos, csupán enyhe gyomorfájdalommal jár"

- ezek, és ezekhez hasonló hozzászólásokat kapott a bejegyzés.