Johnny Depp nem kapott vacsoraasztalt Budapesten

Johnny Depp, vörös szőnyeg, vörösszőnyeg, Johnny Depp portré, filmbemutató, Masterclass Red Carpet - 19th Alice Nella Città 2021
ROME, ITALY - OCTOBER 17: Johnny Depp attends the red carpet ahead of the Johnny Depp masterclass during the 19th Alice Nella Citta 2021 at Auditorium della Conciliazione on October 17, 2021 in Rome, Italy. (Photo by Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage )
Vágólapra másolva!
A Világgazdaság számolt be róla, hogy Johnny Depp Budapesten vacsorázott volna, de nem kapott asztalt. A hazánkban forgató színész olyan éttermet nézett ki magának, ahol épp telt ház volt.
Vágólapra másolva!

A híres színész az Arquitecto Pitpit tapas bárban szeretett volna enni, azonban a nyolcadik kerületi spanyol étteremben nem kapott asztalt. Ennek azonban nem az volt az oka, hogy bárban nem szimpatizálnak Deppel, hanem az, hogy az étteremben egy esküvőt tartottak épp, és nem volt szabad asztal, ahova leültethették volna.

Az étterem személyzete egy közös fotót is készített a színésszel, ami felkerült az Instagram-oldalukra is.

Bár az írták, hogy a céges irányelv szerint nem fotózkodnak a náluk fogyasztó hírességekkel, de mivel Deppnek erre nem volt lehetősége, így ő nem minőségült fogyasztó vendégnek.

További részletek ide kattintva olvashatók.