Amerikai úti célja helyett Jamaicába utazott egy nő, ráadásul útlevél nélkül

Frontier Airlines
Vágólapra másolva!
Floridába szeretett volna eljutni egy New Jersey-i asszony, aki most azt állítja, hogy a repülőtéren egy be nem jelentett kapucsere miatt Jacksonville helyett Jamaicába kellett utaznia - írja a Fox.
Vágólapra másolva!

A Gloucester megyei Beverly Ellis-Hebard a sajtónak azt nyilatkozta, hogy rendszeresen repül Philadelphiából második otthonába, Jacksonville-be. November 6-i járatának elérése közben egy olyan beszállókapuhoz érkezett, amelyen az állt, hogy "PHL to JAX".

Mielőtt elfoglalta volna a helyét a repülőgépen, még mosdóba ment a beszállókapun túli szakaszon.

Amikor végzett, látta, hogy nagy a tömeg és a rohanás, a járatára rövidesen befejezik az utasok felengedését, ezért ő is sietős tempóra váltott.

Frontier Airlines Forrás:David Zalubowski / AP

A jegykezelő mindenkitől kapkodva kérte a jegyek felmutatását, mire Ellis-Hebard azt válaszolta neki, hogy ő már korábban túlesett ezen az ellenőrzésen, így sietve továbbengedték őt.

Miután végre felszállt a repülőgépre,

a személyzet közölte vele, hogy a jacksonville-i járat kapuját megváltoztatták, és hogy ez a gép Jamaicába tart.

Megfelelő útlevél és jegy nélkül pedig az asszony nem hagyhatta el a gépet, amikor az földet ért Jamaicában. A személyzet ezért vele maradt, amíg a Philadelphiába tartó járata néhány órával később fel nem szállt.

A Frontier Airlines a FOX Businessnek elmondta, hogy az asszonynak semmiféle anyagi kára nem keletkezett a tévedés miatt.