Törökországban terjeszkedik a skandináv lakberendezési lánc

jysk, áruház, bútoráruház, bútor
Vágólapra másolva!
Az új piacokon való terjeszkedés folytatásaként a JYSK május elején megnyitotta első két törökországi áruházát.
Vágólapra másolva!

Az első JYSK-áruház 1979-es dániai megnyitása óta a kiskereskedelmi lánc egységei immár világszerte több mint 3200 helyszínen találhatóak meg. Most a skandináv lakberendezési vállalat a török piacra is belépett. Az első két áruház május 4-én nyitott meg az isztambuli Torium AVM és Oasis Cadde bevásárlóközpontokban.

Jan Bøgh, a cég elnök-vezérigazgatója elmondta:

A képen a JYSK logója Forrás: Jysk.hu/sajtóanyag

Így folytatta: "Hiszünk benne, hogy skandináv termékválasztékunk az itteni vásárlók tetszését is elnyerik, és ahogy az már tőlünk megszokott, a helyi piacra szabott kínálattal várjuk őket."A török piacba vetett hitet az ambiciózus terjeszkedési terv is alátámasztja. „Az első két áruház még csak a kezdet, hiszen rengeteg további lehetőséget látunk az országban" – tette hozzá Jan Bøgh.

Erős üzleti modell

A vállalat jelenleg 48 országban van jelen, ebből 28-at az anyavállalat üzemeltet, a többi pedig franchise-modellben működik.

Jan Bøgh közölte:

Az áruházak mellett a cég webshopot is elindított Törökországban, amely a vásárlóknak kibővített termékválasztékot és többféle kiszállítási opciót kínál. „Szeretnénk, ha vevőinknek zökkenőmentes élménye lenne a JYSK-nél, függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolnak" – közölte Jan Bøgh.