Tolvajok késelték meg egy luxusüzlet eladóját

YSL, táska, Yves Saint Laurent, márka, késelés, Melbourne, üzlet, bolt, késelő
People walk past the flagship store of Australian retailing giant David Jones in Melbourne's Bourke Street Mall on July 14, 2011. Shares in the prestigious department store plunged almost 16 percent after the high-end retailer warned of a profit slump due to sluggish sales which fell 11 percent in the fourth quarter of 2011, the company said. AFP PHOTO/William WEST (Photo by WILLIAM WEST / AFP)
Vágólapra másolva!
Megkéseltek egy alkalmazottat, miután megállított egy éppen távozó férfit és egy nőt, akik állítólag egy designer kézitáskát akartak ellopni az áruházból. A boltban dolgozó férfi súlyos sérülésekkel került kórházba. A rendőrség az áruházzal együttműködve még vizsgálja az esetet.
Vágólapra másolva!

Egy melbourne-i áruházban, a Little Bourke Streeten található David Jonesban, az egyik alkalmazottat súlyos sérülésekkel szállították kórházba, miután összetűzésbe került egy férfival és egy nővel, akik fizetés nélkül akartak távozni egy designer kézitáskával.

A férfi tolvaj állítólag nem sokkal azután szúrta karon az áruházban dolgozó férfit, hogy szembesítették a lopással.

A képen a David Jones áruház Forrás: AFP/William West

A pár végül 12 óra körül elmenekült a helyszínről egy luxus YSL (Yves Saint Laurent) táskával.

Az alkalmazott továbbra is a kórházban tartózkodik. A David Jones áruház szóvivője elmondta, hogy együttműködnek a helyi hatóságokkal, hogy minél hamarabb elkapják az elkövetőt. A Nine cikke szerint a rendőrség vizsgálja az esetet, de letartóztatásra még nem került sor.