A Wizz Air eSIM szolgáltatást jelentett be

Wizz Air Airbus A321
Vágólapra másolva!
A Wizz Air bejelentette, hogy elindítja saját eSIM szolgáltatását utasai számára.
Vágólapra másolva!

Az eSIM Data szolgáltatásával

a légitársaság utasai akadálymentesen férhetnek hozzá gyors és megbízható mobiladatforgalomhoz, mindezt több mint 245 mobilhálózaton keresztül.

Az adatátviteli lehetőségek segítségével a Wizz Air-rel repülők több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk.

A beágyazott, költségoptimalizált és előre kifizetett eSIM szolgáltatásnak köszönhetően a Wizz Air utasai elfelejthetik a drága roaming díjakat és a bizonytalan Wi-Fi kapcsolatot. Az utazni vágyók egyedül vagy akár családként egyaránt könnyen kezelhetik és követhetik nyomon adatkeretüket. Az eSIM ráadásul az utazást követően akár 12 hónapig is használható.

A légitársaság egyik Airbus A321-es gépe Forrás: Wizz Air/Földházi Árpád

A megfizethető és kényelmes mobiladatátviteli szolgáltatást a Wizz Air utasai Európán belüli és kívüli utazásaik során egyaránt felhasználhatják. A tervezhető és nyomon követhető megoldás biztosításával a légitársaság célja, hogy újradefiniálja a mobil adatátviteli élményt, növelve az ügyfélelégedettségét - írja közleményében a vállalat.