Nekimentek az interneten Kylie Jennernek, mert túl kevés borravalót adott

Kylie Jenner
Vágólapra másolva!
Kylie Jenner vagyonát egymilliárd dollárra becsülik, ám ez önmagában még nem jelenti azt, hogy a híresség nagylelkűen bánik a pénzzel. Most a közösségi médiában azért támadják a sztárt, mert kevés borravalót adott egy előkelő New York-i étteremben.
Vágólapra másolva!

Internetes össztűz alá került Kylie Jenner, miután kiderült, hogy a milliárdos híresség kirívóan kevés borravalót adott egy divatos New York-i étteremben. A felháborodást egy olyan TikTok videó váltotta ki, amely még 2020 júliusából származik. Az eredeti megosztó Julia Carol Ann volt, aki akkor abban az étteremben dolgozott felszolgálóként, ahol számos híresség, köztük Kylie Jenner is megfordult.

A videó szerint Jenner egyszer az étteremben vacsorázott, és

az 500 dolláros számla után mindössze 20 dollárnyi borravalót adott

– írja a The Richest.

Kylie Jenner felháborította az internetet, miután kiderült, egyszer túl kevés borravalót adott egy New York-i étteremben Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A felháborodás hátteréhez tartozik, hogy

az Egyesült Államokban általában 15-20 százalékos borravaló az elvárt,

az ennél magasabb összeg pedig azt fejezi ki, hogy a vendég kifejezetten elégedett volt a szolgáltatással. Vagyis Jenner 20 dolláros borravalója amerikai mércével mérve kirívóan alacsonynak számít, különösen, hogy egy szupergazdag celebről van szó.

A beszámolók szerint azonban a Kardashian-Jenner család nem minden tagja ilyen szűkmarkú. Kylie nővére, Khloe Kardashian egyszer állítólag 3000 dollárt adott egy felszolgálónak. Kim Kardashian pedig 2015-ben azzal került a címlapokra, hogy egy 200 dolláros vacsoraszámla után 300 dollárnyi borravalót adott.