Több család az utcára kerülhet Beyoncé koncertje miatt

Beyoncé
Vágólapra másolva!
Kiköltöztetik ideiglenes szállásukról azokat a hajléktalan családokat, amelyeket eddig egy észak-londoni Travelodge szállodában helyeztek el. Az otthonul szolgáló szobák foglalását ugyanis a helyi önkormányzat nem tudta megújítani arra az időre, amikor Beyoncé-koncertek lesznek a Tottenham közeli stadionjában, mivel a koncertre érkező vendégek foglalták le azokat.
Vágólapra másolva!

Az amerikai énekesnő öt koncertet ad majd május 29. és június 4. között ezen a helyszínen.

A szálloda mintegy száz szobájának nagyjából a kétharmadát bérli a helyi önkormányzat, és ezekben hajléktalan családok számára biztosít átmeneti szállást.

Van olyan szoba, amelyben négyen-öten is laknak. A The Guardian információi alapján a Világgazdaság arról ír, hogy az önkormányzat mintegy 30 család szállását nem tudta megújítani, miután a hotel szobáit csak 28 napra lehet egy alkalommal lefoglalni.

Beyoncé hamarosan Londonban koncertezik Fotó / Getty Images

A családoknak ráadásul korábban is kellett már hasonló okokból költözniük, ráadásul elmondásuk szerint az önkormányzat gyakran az utolsó pillanatig vár a szállásfoglalás meghosszabbításával.

Azok, akiknek már korábban is ki kellett ideiglenesen költözniük, elmondták, hogy a folyamat rendkívüli mértékben felborítja az életüket, hiszen minden holmijukat magukkal kell ilyenkor vinniük.

Gyakran a gyerekek is hiányoznak emiatt az iskolából.

További részletek ide kattintva olvashatók.