Óriási gyémánttal jegyezte el barátnőjét a világ egyik leggazdagabb embere

95th Annual Academy Awards - Vanity Fair Party  film award celebrity Vertical
Amazon Founder and Executive Chair Jeff Bezos and Lauren Sanchez
Amazon alapítója, Jeff Bezos és Lauren Sanchez
Vágólapra másolva!
Az Amazon alapítója egy gigászi méretű gyémánttal jegyezte el újságíró barátnőjét. Az Origo is beszámolt róla, hogy a pár éppen európai vakációját tölti Jeff Bezos több száz millió dollárt érő szuperjachtján. A lánykérésre pedig Dél-Franciaországban került sor.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves Bezos és az 53 éves barátnője, Lauren Sanchez a múlt héten szálltak fel a 417 láb (127 méter) magas és közel 170 milliárd forintot érő Koru nevű luxusjachtra Mallorcán, hogy azzal szeljék át az európai habokat.

Azóta a párt már több helyszínen is lefotózták, köztük a Cannes-i Filmfesztiválon a Megfojtott virágok című film premierjén.

A legfrisebb kiszivárgott képeken viszont egy hatalmas gyémántgyűrű is látható az újságírónő kezén, az eljegyzés hírét pedig már egy névtelen forrás is megerősítette

- írta a Világgazdaság.

A friss jegyespár egyébként 2019 januárjában hozta nyilvánosságra a köztük lévő viszonyt, miután Jeff Bezos 25 év házasság után bejelentette, hogy elválik MacKenzie Scottól, akivel négy közös gyermekük van. Lauren Sánchez akkori műsorvezetőtársával élt együtt 13 évig, majd az újságírónő szintén beadta a válópert.

Jeff Bezosnak idén úgy tűnik, hogy sorra jönnek be a számításai, hiszen az Origo is beszámolt róla, hogy a NASA, cégének a Blue Origin vállalatnak ítélte oda a NextSTEP-2 program "P" függelékének (Fenntartható fejlődés a Holdon - SDL) szerződését.

További részletek ide kattintva olvashatók.