Megnyerte minden idők legnagyobb lottónyereményét, hihetetlen luxusban él

Hammock,Between,Palm,Trees,On,A,Vibrant,Tropical,Beach,Of hamock,palm,tourism,turquoise,scenery,scenic,holiday,sea,summer,cook, szigetek, nyaralás, egzotikus, utazás
Függőágy a pálmafák alatt Rarotonga trópusi tengerpartján, a Cook-szigeteken
Vágólapra másolva!
Tavaly egy pillanat alatt változott meg Edwin Castro élete, amikor a férfi elvitte az amerikai lottó történetének legnagyobb nyereményét. Mutatjuk, hogy él ma a szerencsés nyertes.
Vágólapra másolva!

Tavaly új rekord született az amerikai lottó történetében, amikor a 30 éves Edwin Castro 2,04 milliárd dollárt, mai árfolyamon közel 704 milliárd forintot nyert. A férfi novemberben vitte el a főnyereményt a kaliforniai Powerball lottón, és adózás után 997,6 millió dollárt (mai árfolyamon kb. 344 milliárd forint) kapott kézhez. Ezzel a férfinak akkora vagyona lett, mint például Madonnának vagy Tom Cruise-nak.

Edwin Castro, a történelmi lottónyeremény nyertese:

A Los Angeles-i születésű Castro gyorsan ki is költözött az egy hálószobás kis lakásából, és vett egy 25,5 millió dolláros (kb. 8,8 milliárd forint) házat a sztárok által kedvelt Hollywood Hills régióban, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra – írja a Daily Star.

A házban már nem csak több hálószoba található, de van benne egy játékszoba, borospince, valamint tartozik hozzá egy spa és egy végtelenített hatású medence is.

A 25,5 millió dolláros ház, melyet Castro a nyereményéből vásárolt:

Castro valószínűleg úgy érezte, hogy az ingatlanvásárlás tartósan megtérül, ugyanis az 1254 négyzetméter lakóterületű ház mellé vett egy 4 millió dolláros házat is, mégpedig Altadenában, ahol a lottószelvény megvásárlásakor lakott.

A korábban építészetet tanuló férfi emellett vásárolt magának egy vintage Porsche 911 modellt, amire 250 ezer dollárt, azaz több mint 86 millió forintot költött.

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)