Celine Dion teljes titokban adta el Las Vegas-i ultramodern palotáját

Heti trendjelentés: Celine Dion nagy meglepetést okozott a párizsi divathéten
Vágólapra másolva!
A hivatalos adatokból kiderül, hogy Celine Dion túladott a Las Vegas egyik elzárt luxusnegyedében található kastélyán. Az énekesnő piacon kívül értékesítette az ingatlant, 30 millió dollárért.
Vágólapra másolva!

Celine Dion eladta a Las Vegas elzárt luxusnegyedének számító The Summit Clubban található kastélyát. Mivel az énekesnő piacon kívül, szinte teljes titokban értékesítette az ingatlant, keveset tudni a házról. A Dirt.com információ szerint valaki 30 millió dollárt (kb. 10,35 milliárd forint) fizetett az ultramodern palotáért.

Több Las Vegas-i ingatlanügynök is megerősítette a lapnak, hogy a ház Dion tulajdonában volt, azt viszont nem tudni, hogy az énekesnő valaha élt-e egyáltalán az ingatlanban. A helyi lakosok szerint szinte állandóan folytak valamilyen munkálatok az épület körül.

A nyilvántartások szerint az énekesnő 2017 végén 9,2 millió dollárért vásárolta a kúriát, így a 30 millió dolláros eladási árral Dion megháromszorozta a pénzét. A titkos tranzakciót a múlt hónapban zárták le, a vásárló pedig egy magántőke-befektetőhöz köthető vállalat volt.

Mivel a házat soha nem hirdették meg a nyílt piacon, ezért képek sem érhetők el róla. Azt viszont tudni, hogy félhektáros telken terül el, továbbá a 2880 négyzetméternyi lakótérben négy hálószobát és 12 fürdőszobát alakítottak ki.