Lenyűgöző beltéri medencével rendelkezik ez a brit luxusingatlan

London Eye
Vágólapra másolva!
London egyik legfelkapottabb városrészében adták át idén azt a luxusingatlant, amelyben hatalmas saját beltéri medence is található. Az ultramodern lakásért azonban egy egész vagyont kell fizetni.
Vágólapra másolva!

A London egyik legfelkapottabb negyedének számító Belgravia városrészben található az a luxusingatlan, melyet idén adtak át, és most teljesen bútorozottan, kulcsrakészen került piacra. A townhouse jellegű épület nagyjából 10 méter széles, és 1068 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik.

Az épület hat emelete között lifttel is lehet közlekedni, és az öt hálószoba, illetve ugyanennyi fürdőszoba mellett számos közösségi térrel rendelkezik. Található benne például házimozi, borszoba, valamint London talán legnagyobb privát beltéri wellnessrészlege – írja a Dirt.com.

Az edzőterem és a szauna mellett ugyanis helyet kapott az ingatlanban egy több mint 11 méter hosszú körmedence, melyet minimalista térben alakítottak ki.

A városi ház következő lakója amellett, hogy kényelmesen parkolhat a föld alatt, a tetőteraszt is élvezheti, ahonnan pompás kilátás nyílik például a London Eye-ra. Végül a bónusz a hátsó kert, ahol egy szabadtéri konyhát is kialakítottak.

A London szívében található luxusért azonban egy egész vagyont kell fizetni. Az ingatlant ugyanis nagyjából 42 millió fontért, azaz 18 milliárd forintért hirdették meg.