Katy Perry is vett lakást magának a sztárok egyik kedvenc lakhelyén

The 56th Annual CMA Awards - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment awards ceremony Vertical MUSIC
NASHVILLE, TENNESSEE - NOVEMBER 09: Katy Perry attends The 56th Annual CMA Awards at Bridgestone Arena on November 09, 2022 in Nashville, Tennessee. Jason Kempin/Getty Images/AFP (Photo by Jason Kempin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb híres lakó költözött a sztárok által kedvelt hollywoodi társasházba. Katy Perry ugyanis nemrég 11 millió dollárért vette meg a Sierra Towers egyik lenyűgöző lakását.
Vágólapra másolva!

Katy Perry tavaly eladta a 18 millió dolláros Beverly Hills-i villáját, és úgy döntött, visszaköltözik a szülővárosába, Santa Barbarába. Az énekesnő azonban most vett egy lakást Los Angelesben, mégpedig a sztárok által kedvelt Sierra Towers társasházban.

Perry nemrég 11 millió dollárt (kb. 3,8 milliárd forint) fizetett a felhőkarcoló egyik legpompásabb lakásáért. A „junior penthouse-ként" jellemzett ingatlant az énekesnő a Garmin technológiai vállalat milliárdos alapítójának lányától, Jen Kao divattervezőtől vette meg.

A feljegyzések szerint Kao még 2016-ban szerezte meg a 279 négyzetméter területű lakást, akkor 9,3 millió dollárért. Ezt követően a divattervező egy kisebb vagyont költött arra, hogy a saját ízlése szerint alakíttassa át az ingatlant. A lakást először az év elején hirdették meg, és néhány hónapig 12,5 millió dollárért árulták, mielőtt Katy Perry lecsapott rá – írja a Dirt.com.

A lakás különleges sajátosságai közé tartozik a rubinvörös moziszoba, egy beépített jógafal, valamint egy zebrafából faragott vizes bár. A lakás padlója és az ajtók egyaránt fekete diófából készültek, és mindenhol automata sötétítők vannak. A két nagy hálószobával és három fürdőszobával rendelkező ingatlant két különálló lakás egyesítéséből hozták létre.

A Hollywoodban magasodó Sierra Towers felhőkarcolót 1965-ben építették, Jack A. Charney tervei alapján, és a 31 emeletes épület azóta a hírességek kedvence. A házban olyan sztároknak volt vagy van lakása, mint Ozzy Osbourne és felesége, Courtney Cox vagy Adam Sandler.

A lakás havi fenntartási költsége 5294 dollár (kb. 1,8 millió forint), ami magában foglalja a 24 órás portaszolgálatot, a parkolószolgálatot, illetve a közös szabadtéri úszómedence, a fitneszközpont használatát.