Megnyílt a népszerű lakberendezési lánc legkisebb hazai áruháza

Áruházat nyitott a Jysk a Minipoliszban
Áruházat nyitott a Jysk a Minipoliszban
Vágólapra másolva!
Különleges JYSK-üzlet nyílt a belvárosban: az eddigi legkisebb, apró üzlet a MiniPolisz családi játszóház része, ahol a gyerekek egy kicsinyített, de teljesen felépített városban próbálhatják ki magukat különböző élethelyezetekben. A miniüzlet mellett a JYSK egyébként jelenleg 91 áruházat üzemeltet országszerte, és a 2023. augusztus végéig tartó üzleti évben három új üzlet nyílik, további ötöt pedig átépítenek.
Vágólapra másolva!

A JYSK világszerte és Magyarországon is folyamatosan terjeszkedik, és sorra nyitja vagy éppen újítja meg áruházait. Most azonban Budapesten az eddigi legkisebb, ám minden bizonnyal legszerethetőbb bemutatószobáját nyitotta meg a Minipoliszban.

A Király utcai gyerekbirodalomban immár a JYSK által berendezett szobát is kipróbálhatják a látogatók

- áll a vállalat közleményében.

Áruházat nyitott a Jysk a MiniPoliszban Forrás: Jysk

A 3-12 éves korosztály számra kialakított „minivárosban" a gyerekek is felnőttnek érezhetik magukat és játszva vethetik bele magukat a vásárlásba, a közlekedésbe, a szépségápolásba vagy épp a színházi kulisszák mögé. A vállalat segítségével immár a lakberendezésben is kipróbálhatják magukat és saját elképzeléseik szerint álmodhatják meg a szoba kialakítását.

„A MiniPolisz életében mindig nagy esemény egy új partner érkezése. Ez a JYSK esetében többszörösen is igaz, hiszen a gyerekek egy teljesen új, eddig még nem gyakorolt feladattal ismerkedhetnek meg. A lakberendezés amellett, hogy felnőttes, fejleszti a szépérzéket, a kreativitást. Mi is izgatottan várjuk a kis lakberendezők visszajelzéseit" – mondta a MiniPolisz tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója, Máté Xénia.

A JYSK mellett egyébként a Minipoliszban többek között élelmiszerüzlet és szálloda is megtalálható.