Újra nősül Jeff Bezos, de bebiztosítja-e vagyonát a második házasságánál?

Jeff Bezos
Chief Executive Officer of Amazon Jeff Bezos (L) and his girlfriend Lauren Sanchez pose for a picture during their visit at the Taj Mahal in Agra on January 21, 2020. (Photo by Pawan Sharma / AFP) / ALTERNATE CROP
Vágólapra másolva!
Az Origo is beszámolt róla, hogy az Amazon alapítója a napokban egy gigászi méretű gyémánttal jegyezte el újságíró barátnőjét. A pár éppen európai vakációját töltötte Jeff Bezos több száz millió dollárt érő szuperjachtján, amikor a lánykérésre sor került, a hírek szerint Dél-Franciaországban.
Vágólapra másolva!

Jeff Bezos és Lauren Sánchez eljegyzése pedig valószínűleg a pár ügyvédeinek is boldogságot hozott, hiszen a világ egyik leggazdagabb embere a második házassága előtt feltehetően már nem felejti el a vagyonát bebiztosítani egy házassági szerződéssel.

Az Amazon-alapítója az első, Mackenzie Scottal kötött házassága előtt nem volt ennyire előrelátó, ami elképesztő összegbe, mintegy 38 milliárd dollárjába (kb. 13 ezer milliárd forint) került a válás során.

Mindenesetre Bezos nem garasoskodik az új kedvesével sem, tekintve, hogy a Sánchez ujján csillogó 20 karátos eljegyzési gyűrű kb. 2,5 millió dollárt (863 millió forint) érhet - írta a Világgazdaság.

Jeff Bezos és Lauren Sanchez Forrás: AFP/Pawan Sharma

A második feleség ugyanakkor maga is sikeres az üzleti életben, még ha a vagyona el is törpül Bezosé mellett. Ez nem is csoda, hiszen az Amazon-alapítót csak Elon Musk és Bernard Arnault előzi meg a leggazdagabbak listáján.

További részletek ide kattintva olvashatók.