Jennifer Lopez és Ben Affleck megtalálta az álomotthonát

Ben Affleck románcai nettó vagyonuk alapján, Ben Affleck, Jennifer Lopez,  Los Angeles Special Screening Of "Marry Me" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities film industry Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 08: (L-R) Ben Affleck and Jennifer Lopez attend the Los Angeles Special Screening of "Marry Me" on February 08, 2022 in Los Angeles, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Közel kétévnyi házkeresés és legalább öt meghiúsult ingatlanügylet kellett hozzá, de Jennifer Lopez és Ben Affleck végre rátaláltak az igazi ingatlanra. A TMZ szerint, amely elsőként számolt be erről az óriási üzletről, ez a szerelem nem kerül többe, mint 61 millió dollárba - ennyit fizetett az ifjú pár a Beverly Hills feletti hegyekben, a Benedict Canyon negyedben található gigantikus birtokért.
Vágólapra másolva!

Elsőre soknak tűnhet ez a több, mint 21 milliárd forintnak megfelelő összeg az 5,2 hektáros birtokért, de ha figyelembe vesszük, hogy eredetileg hihetetlen 135 millió dollárért (közel 47 milliárd forintért) kínálták, akkor ez igen csak jó üzlet.

Jennifer Lopez és Ben Affleck két év keresés után találta meg az álomotthonát Forrás: Megvleszlak.hu

A 2000 körül egy helyi építtető által épített, manzárdtetős főépületnek érdekes tulajdonosi története van. 2002-ben 11 millió dollárért adták el Alex Yemenidjian-nak, az MGM Studios korábbi vezérigazgatójának. Két évvel később Yemenidjian 14 millió dollárért Curtis Somozának adta át a hatalmas házat, aki egy ma már elítélt, jelenleg 25 éves börtönbüntetését töltő piramisjátékos. 2007-ben az ingatlan ismét elkelt, ezúttal 16,8 millió dollárért, egy koreai nőnek, aki idősotthonok tulajdonlásával szerzett vagyont.

A sztárpár 21 milliárd forintnak megfelelő összeget költött házra Forrás: Megveszlak.hu

Az elkövetkező évtizedben a házat hol elárverezték, hol nem, és rendszeresen bérbe adták partikra és rövid távú bérlőknek. 2015-ben rövid ideig egy szaúdi herceg lakta, akit letartóztattak az ingatlanban elkövetett állítólagos szexuális zaklatások miatt – írja a Megveszlak.hu.

Az ingatlanban egy 460 négyzetméteres sportkomplexumot alakítottak ki Forrás: Megveszlak.hu

2016-ban az ingatlant 22 millió dollárért adták el a csúcskategóriás házfejlesztő Gala Ashernek, aki ezt követően további számtalan milliót költött arra, hogy az elavult kúriát felújítsa. Egy különálló, 460 négyzetméteres sportkomplexumot is épített, amely egy fedett pickleball-pályával, társalgóval, edzőteremmel és bokszringgel, valamint egy két hálószobás őrházzal is kiegészült.

A birtokot eredetileg 47 milliárd forintnak megfelelő összegért hirdették meg Forrás: Megveszlak.hu

A birtokhoz tartozik egy 10 férőhelyes garázs és további 80 autó számára kialakított parkoló, egy fedett szórakoztató pavilon teljes szabadtéri konyhával, egy 50 méter hosszú, végtelenített medence, füvesített terület a játékhoz és nem kevesebb, mint 24 fürdőszoba szétszórva az épületben. Az ingatlan egy diszkrét zárt közösségen belül található és saját hatalmas kapuk mögött található, így ez a komplexum igazi erődítmény.

A ház egy igazi erődítmény Forrás: Megveszlak.hu