Sokan irigykednek a lottónyertesekre, hiszen ki ne akarna egyik napról a másikra meggazdagodni. Elsőre úgy tűnik, ez a valóra vált álom, azonban ez időnként gyorsan rémálommá változik. Bemutatunk néhány lottónyertest, akinek pokollá vált az élete.

Világszerte vannak olyan szerencsések, akik a történelem legnagyobb összegű lottónyereményeinek egyikével gazdagodtak, mert a megfelelő számokat ikszelték be szelvényeiken. S világszerte élnek olyan lottónyertesek, akiknek az élete tönkrement, miután hirtelen meggazdagodtak. Ahogy az Origo megírta, sok lottónyertesre sújtott már le a lottóátok. Esetenként pedig nagyon szerencsétlen, sőt kifejezetten tragikus fordulatokat hozott a hirtelen jött nyeremény.

A Business Insider összeállítása alapján olyan lottónyerteseket mutatunk be, akik végül mindent elveszítettek. A listán egyetlen kakukktojásként szerepel az Egyesült Királyság legszerencsétlenebb házaspárjaként is jellemzett pár, akiknek bár kihúzták a számaikat, de egy kevéssé ismert szabály miatt végül soha nem jutottak hozzá a vagyonhoz.

Lapozzon, a cikk a következő oldalon folytatódik!