A húspultban kapható friss csirkemell filé jelenleg 1499 forint kilogrammonkénti egységáron kapható a Tesco áruházlánc üzleteiben az online Árfigyelő adatai szerint. Ezzel jelenleg a legolcsóbb csirkemell filé az Árfigyelőn követett árakat tekintve.

Ezzel ez a kimérős csirkemellfilé a legolcsóbb az online Árfigyelő számára adatokat szolgáltató boltok árai közül. Az Árfigyelőn nemrég végrehajtott fejlesztés értelmében az adott termékek csak akkor jelennek meg a feltüntetett áron a felületen - és bizonyulnak akár a legolcsóbbnak -, ha az üzletek legalább 80 százalékában a feltüntetett áraktól elérhetők. Ugyanakkor az adott boltlánc egyes üzleteiben akár a feltüntetett árnál olcsóbbak is lehetnek.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

A friss csirkemellfilé jelenlegi ára a Tesco közlése szerint országosan egységes, azaz valamennyi - húspulttal rendelkező - áruházukban ezen az áron kapható.

A GVH tájékoztatása az online Árfigyelőről:
Az árfigyelő honlapon megjelenített árak és információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek reklámnak vagy ajánlatnak, kizárólag az adatszolgáltatást teljesítő kereskedők által szolgáltatott adatokon alapulnak.
A honlapon szereplő adatok minden reggel legkésőbb 4 óráig frissülnek.