A Lego rajongói számára egy életre szóló élményt kínál az angliai Legoland Windsor Resort, amelynek újonnan megnyíló kunyhóiba és hordó alakú házikóiba már lehet is szállást foglalni. A Legoland erdei üdülőfaluban 130 kunyhó, 20 hordó alakú házikó, Lego állatok, tábortűzrakó hely, étterem, több valódi kalandot kínáló játszótér és természetjáró ösvényt is kialakítottak.

Legoland Windsor Resort üdülőfaluForrás: Legoland

A maga nemében egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget 2024 májusától lehet majd felfedezni, bebarangolni. A faluban 130 kunyhó és 20 hordó alakú házikó található, közülük tíz prémium besorolású, nappali és hálószoba kialakítással, emeletes ágyakkal, a kisebb gyerekeknek pedig még egy alvófészket is biztosítanak. A csendről és a nyugalomról a természet lágy hangjai gondoskodnak, hiszen a házakat az erdőben építették fel. 

A kunyhók belseje:

A közelben található egy természetjáró ösvény is, tele Lego-állatokkal, ahol két új szereplő, Alex és Léna vadőrként teljesít szolgálatot. A játszóterek valódi kalandot jelenthetnek a gyermekek számára, akik itt igazán elemükben érezhetik magukat: pókhálós akadálypályán keresztül juthatnak el a mókus faházába, a sas kilátójába pedig kötélhídon át vezet az út. A faluban egy szórakoztató központot is kialakítanak hamarosan. 

A Legoland hordó alakú házikóiForrás: Legoland

Ráadásul lesz egy új Clubhouse étterem és bár is mókás figurákkal, ahol akár tábortűznél is lehet majd étkezni.

A Lego erdei park éttermeForrás: Legoland

Az exkluzív erdei üdülőfalu élményeiért egy négytagú családnak 295 fontot (132.000 forint) kell fizetnie éjszakánként, ami tartalmazza a reggelit és a Windsor Resort élményparkba szóló napi belépőjegyeket. A parkban több mint 55 hullámvasút és attrakció várja a látogatókat, akik az üdülőhelyi szállodában vagy a kastélyhotelben is megszállhatnak, és a Bricks étteremben, a Tournament Tavernben vagy a Skyline bárban vacsorázhatnak.

A Legoland az iskolai szünetekben csúcsidőben 10-18 óráig, csúcsidőn kívül pedig 10-17 óráig tart nyitva, és akár ittalvás nélkül is élvezhető. A napijegyek ára 34 fonttól (15.000 forint), az éves bérletek ára pedig 49 fonttól (22.000 forint) kezdődik. 

Forrás: Daily Star