A meghívottak kevesebb, mint fele jelent meg egy fiatal pár esküvőjén, így egy 25 ezer eurós számlát kell kifizetniük, ami miatt ételre sem marad pénzük.

A 19 éves Gray Narvaez-Dragion és párja, Nyx esküvőjére kevesebb mint 40 ember jött el, annak ellenére, hogy 88-an jelezték vissza, hogy ott lesznek a nagy eseményen. A pár elmesélte, hogy egy 25 ezer eurós, több mint 9 millió forintos, számlát kaptak, ami miatt kénytelenek voltak lerövidíteni az esküvőt és lemondani a vacsorát. A szinte üres rendezvényteremben tartott eseményről videófelvétel is készült, amit TikTokon 8 millióan láttak.

A képen Gray Narvaez-Dragion és Nyx:

A 19 éves fiatal elmondta:
Nem engedhetem meg magamnak, hogy élelmiszert vásároljak, miután kirúgtak. Mindezek után pedig a vendégek fele el sem jött az esküvőre. Teljesen le vagyok sújtva.

A párt rengetegen támogatták a közösségi médiában, emellett voltak, akik felajánlották, hogy esküvői ajándékot küldenek nekik. Gray Narvaes-Dragion és Nyx jelenleg nehéz helyzetben vannak, mivel a pénzük nagy részét az eseményre és a vendégek ajándékaira költötték. Gray hozzátette: A pénzem nagy részét a vendégeknek szánt ajándékokra költöttem, és szinte senki sem jött el. Ha ránézek a mágnesekre, sírva fakadok. A friss házaspár egyelőre még nem tudja, hogyan fogja kifizetni a tartozást.

A címlapi kép illusztráció!

Forrás: Mirror