Egy nő, aki fiatalon lett anya arról mesélt, hogy hogyan lett hajléktalanból milliomos. Elmondása szerint nem volt egyszerű az útja, de ha újra kezdhetné, akkor sem csinálná másképp.

A 37 éve Italia Tornabene, aki a Brianna Dymond művésznevet viseli, ma már sikeres, azonban ez nem volt mindig így. Brianna 17 évesen lett terhes, majd nem sokkal később hajléktalan lett, amikor elhagyta a férjét. Akkor döntötte el, hogy több pénzt kell keresnie és rendbe hoznia az életét, amikor a volt férje el akarta venni a fia felügyeleti jogát.

Brianna DymondForrás: instagram.com/briannadymond2/

Egy barátnője közbenjárásának köszönhetően egy sztriptíz klubban kezdett el dolgozni, ahol annyi pénzt keresett, mint előtte még sosem. Közben volt civil állása is, de azzal nem keresett igazán jól, így egy idő után teljesen a szexipar felé fordult. 

Végül az internet vált be neki,

mára 33 különböző oldalon osztja meg a tartalmait, amivel havi 33 ezer dollárt, azaz több mint 11 millió forintot keres.

Brianna az összeg jelentős részét a fia jövőjébe fekteti, azt szeretné, ha semmiben sem szenvedne majd hiányt. Az is a célja, hogy másokat is inspiráljon, ezért könyvet írt az életéről Suits to Stilettos címmel.

Forrás: DailyStar