Ha azt mondjuk, Jellinek Emil, valószínűleg nem sokan tudják, kiről van szó, de ha azt mondjuk, hogy Emilio, már mindjárt több embernek lesz ismerős a név. A nagyközönség előtt leginkább énekesként ismert, de eredetileg dobosként kezdte zenei karrierjét. Frissen felújított lakását látva pedig akár a Hungária zenekar "Multimilliomos jazzdobos" című száma is az eszünkbe juthat, olyan fényűző otthonban él a családjával.

Feleségével közösen most betekintést engedett felújított otthonukba, és egy igazi kozmopolita, ízlésesen berendezett, vagány lakba nyerhetünk bepillantást a Blikk által készített alábbi videón:

A felújítás mintegy másfél hónapig tartott, nagy felfordulással járt, ezért Emilio és Tina egy szállodában töltötték ezt az időszakot.

Pénzt és energiát nem kímélve, teljesen átalakították a ház stílusát: a korábbi, leginkább a barokk és rokokó korszakok tipikus stílusjegyeit mutató bútorzat és általános esztétika helyett egy letisztultabb, világos színekkel dolgozó, minimalistább stílust álmodtak meg, amihez Emilio szerint rengeteg inspirációt szolgáltattak külföldi útjai is - írja a Promotions.hu.

Emiliónak annyira tetszik a Tinával közös otthonuk új arculata, hogy ki sem tud emelni kedvenc helyet, mindegyik részét egyformán szereti: annyit jegyzett meg, hogy a legjobb akkor otthon lenni, amikor felesége valamilyen ízletes ételt főz éppen.