Új casco és utasbiztosítás Autóklub-tagoknak

A Magyar Autóklub és az Union Biztosító új közös szolgáltatásokat indít a casco és az utasbiztosítás területén. A Klub Casco biztosítás különlegessége, hogy készpénzben teljesíti a kárkifizetést. Az új utazási biztosítások pedig akár egynapos útra is megköthetők.

A Klub Casco már a három évesnél idősebb autókra is, felső autóéletkor korlátozás nélkül köthető. A szolgáltatás az ügyfél egyedi igényei alapján rugalmasan összeállítható, mivel a modul rendszerben felépített kockázatok közül az ügyfél szabadon válogathat. A legalább egyéves Autóklub-tagsággal rendelkezők csak lopás ellen is megköthetik a Klub Cascót - derül ki az Union és a Magyar Autóklub [origo]-hoz eljuttatott közleményéből.

Az Union és az Autóklub a nyári utazási szezon kezdetével Klub Utasbiztosítás néven három utazási biztosítási csomagot kínál a külföldre utazóknak. Mindhárom csomag akár 1 napos útra is megköthető, és teljes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást nyújt.

Az Exclusive Assistance Europe elnevezésű Európa-kártya a klubtagok részére kínál számos szolgáltatást a gépkocsi műszaki hibája esetén Európa több országában.

Az autóklub egy 2500 forintos éves díjú új diszkont tagjegyet vezet be azok számára, akik a kedvezményes vagy díjmentes Klub-szolgáltatásokat (például a helyszíni hibaelhárítást és a jogi tanácsadást) nem kívánják igénybe venni, de megkötnék a speciális biztosításokat (Klub Kötelező, Klub Casco, Klub Utasbiztosítás, Exclusive Assistance Europe). Egy tagsági igazolvánnyal több autóra is igénybe vehető bármelyik szolgáltatás.

KAPCSOLÓDÓ CIKK