Sáfránytermesztés Kasmírban

Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
1/14
Taszlíma Banú kasmiri földműves sáfrányvirágot szed a Szrinagartól délre fekvő HreuhbanForrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
2/14
Kasmiri földművesek sáfrányvirágot szednekForrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
3/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
4/14
Földből kihúzott sááfrányvirágok egy kasmíri földműves házábanForrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
5/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
6/14
A virágszirmokból eltávolított bibékForrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
7/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
8/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
9/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
10/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
11/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
12/14
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
13/14
A kasmíri sáfránytermesztők kiszedik a virágszirmokból a bibéketForrás: MTI/AP/Dar Jaszin
Forrás: MTI/AP/Dar Jaszin
14/14
A virág bibéjéből készül a világ legdrágább fűszere, a sáfrányForrás: MTI/AP/Dar Jaszin